www.blomasa.com | Subscribe | Unsubscribe | Tilbake til nyhetsbrevet

Planer om å bestille BlomSTREET™-bilder i 2013?
Blom begynner innsamlingen av 2013-dataene i disse dager


Hvis du tenker på å legge inn en ordre på våre geo-refererte bilder tatt fra gatenivå, BlomSTREET™, i løpet av 2013, får du her en liten påminnelse om å bestille dataene dine i løpet av våren. Bildeinnsamlingen i de sørlige delene av Norge, Sverige og Finland starter nemlig i begynnelsen av april.

BlomSTREET™-bilder kan brukes til en rekke ulike formål som blant annet inventering, måling, digitalisering og planlegging. Bildene kan kombineres med dine egne vektordata og muliggjør for tilleggsinformasjon som gir en klarere forståelse av et miljø. BlomSTREET™-bildene er basert på CycloMedia-teknologi.

Da bildene kan brukes til inventering betyr det også at det finnes behov for bruk av bildene også i vintersesongen, når mange veier og fortau er dekket med snø.

Det er allerede mange prosjekter som er bestilt for 2013. Vi ønsker å minne på om at jo tidligere du bestiller bilder, jo raskere kan vi planlegge, registrere og levere dine BlomSTREET™-bilder.

Sesongen for innsamling av BlomSTREET™-bilder avsluttes i oktober. Vår leveringstid er for øyeblikket 3-4 uker etter innsamling.

Ta kontakt for å diskutere dine behov for BlomSTREET™!

Kontakt: Jens Olav Skonnord eller Dag Solberg


<--Tilbake til nyhetsbrevet

 
Blom Product Brochures | Blom Case Studies | YouTube

Follow Blom_Group on Twitter

BLOM, Drammensveien 165, 0277 Oslo, Norway
Tel: 47 23 25 45 00, Fax: 47 23 25 45 01
info.no@blomasa.com