BlomSTREET – ajantasaiset katunäkymäkuvat säästävät työaikaa

Ilmaiseksi saatavilla olevia katunäkymäkuvia käytetään tänä päivänä moniin eri tarkoituksiin. Me blomilaiset pidämme näitä ilmaispalveluita käyttökelpoisina, mutta hyvin yksinkertaisiin tehtäviin sopivina. Ammattimaiseen, säännölliseen käyttöön tarvitaan tarkkoja ja ajantasaisia katunäkymäkuvia, jotka on helppo ottaa käyttöön pilvipalvelun kautta tai omaan paikkatietoa hyödyntävään sovellukseen liitettynä.


BlomSTREET – ajantasaiset katunäkymäkuvat säästävät työaikaa
Täsmätietoa hyperspektrikuvauksilla

Blom Kartta on tuonut Suomen markkinoille perinteisten ilmakuvausten ja laserkeilausten rinnalle uusia ilmasta tapahtuvia tiedonkeruumahdollisuuksia. Blom on toteuttanut kuluneen vuoden aikana projekteja hyperspektri- ja lämpökuvauskameroilla ja tulokset ovat olleet lupaavia.


Täsmätietoa hyperspektrikuvauksilla
Infrahankkeiden visualisointipalvelut Blomilta
Infrahankkeiden visualisointipalvelut Blomilta

Blom tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet rakennus- ja infrahankkeiden visualisointiin. Blomin viisto- ja ortoilmakuvat sekä katunäkymäkuvat ja maaston korkeusmallit mahdollistavat ympäristön nopean ja joustavan kolmiulotteisen mallintamisen eri käyttötarkoituksiin.


Uusi rajapinta Blomin aineistojen mobiilikäyttöön

Blom on julkaissut uuden version Java-sovelluskehitysrajapinnasta (JavaScript API 6.0). Uusi versio mahdollistaa Blomin tuottamien aineistojen (viistoilmakuvat, ilmakuvat, jne.) käytön myös mobiileissa päätelaitteissa.
Uusi rajapinta tukee aiempaa tehokkaammin perinteisten BlomWEB- ja BlomDESKTOP-sovellusten tarjoaman toiminnallisuuden integroinnin asiakkaan omiin ohjelmistoihin.

Lisätietoja: Jukka Erkkilä, jukka.erkkila@blomasa.com


 
Uusi rajapinta Blomin aineistojen mobiilikäyttöön
Tornator ja Blom Kartta tiivistävät yhteistyötään metsien inventoinnissa
Tornator ja Blom Kartta tiivistävät yhteistyötään metsien inventoinnissa

Tornator Oyj ja Blom Kartta Oy ovat sopineet laajasta, kaukokartoitusperusteisesta metsien inventointiyhteistyöstä. Vuoteen 2016 ulottuva sopimus kattaa noin 200 000 hehtaaria Tornatorin omistamia metsätiloja eri puolilla Suomea.


Blom Kartta vahvistaa myyntiresurssejaan

Jukka Erkkilä on aloittanut avainasiakaspäällikön työt Blom Kartassa toukokuun puolivälissä. Jukalla on pitkä kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä Karttakeskuksessa ja Affectossa. Koulutukseltaan hän on maanmittaustekniikan diplomi-insinööri. Jukka aloitti työuransa Maanmittauslaitoksessa ja työskenteli siellä viisi vuotta, joista pisimpään digitaalisen ilmakuvatuotannon parissa.

Blom Kartassa Jukan vastuulla on Blomin koko tuote- ja palveluvalikoiman myynti sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien eteenpäin vieminen.

Jukan tavoittaa numerosta 040 823 6778 ja sähköpostitse jukka.erkkila@blomasa.com.


 
Jukka Erkkilä joins Blom in Finland


Follow Blom_Group on Twitter

BLOM, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki
Puh: 010 322 8940
info.fi@blomasa.com